Венера Башова: Здравето, спокойствието и сигурността на жителите на всяко населено място в община Стамболийски са основен приоритет  на  БСП

Окт 11, 2015 ПЛОВДИВ Новини Избори 0 741

Подкрепата на всеки един от Вас е много важна за мен, за делото, с което сме се захванали

„Подкрепата на всеки един от Вас е много важна за мен, за делото, с което сме се захванали”, така Снежана Милушева, кандидат за кмет от БСП на с. Куртово Конаре се обърна към жителите на селото. Сред основните проблеми, които търсят своето решение жителите на селото очертаха лошата улична настилка, замърсените и полуразрушени тротоари, липсата на плочки. Проблем има и с уличното осветление, допълниха те.

Д-р Венера Башова, кандидат за кмет на община Стамболийски пое ангажимент да направи така, че плащането на данъците и таксите да става по места, в кметството, за да може администрацията да е в услуга на хората. Събралите се поискаха също новото общинско ръководство да поеме ангажимент за почистване на речното корито, залесяване с растителност и възстановяване на прохладата около река Въча, така наречената местност „Върбинака”, почистване на напоителния канал до ЖП гарата и ограждането му.  

От Венера Башова жителите на Куртово Конаре поискаха и увеличаване на обхвата на медицинските и социални услуги, както и съвместни усилия на общината с Пътно управление и КАТ за решаване на наболелия проблем с високата скорост на автомобилите, преминаващи през селото на път за Кричим. Слагане на легнали полицаи и ограничаване на високата скорост в населеното място бе ангажиментът на Венера Башова, която ги увери, че здравето, спокойствието и общественият ред и сигурност на жителите на всяко населено място в общината са неин и на общинските съветници от БСП основен приоритет. За да бъде изпълнено, жителите на общината трябва да подкрепят екипа с номер 5 в бюлетината.

  С кратка фолклорна  програма своя поздрав и пожелания за изборна победа на кандидатите на БСП за кмет на общината – Венера Башова, кмет на с. Куртово Конаре и общинските съветници от БСП поднесоха от с. Мало Конаре,  общ. Пазарджик, водени от кандидата за кмет на селото от БСП Зоя Пенова.